fbpx

Se Magnus Betnér live på Park 57 den 15 oktober

En kväll på Park 57 med Magnus Betnér, stand up i världsklass!

 

Mästaren är tillbaka

Efter mer än tio år av utsålda turnéer valde Magnus Betnér 2016 att ta en rejäl paus från både scen, tv-program och turnerande. Förra hösten gjorde dock Magnus äntligen efterlängtad comeback och hans bejublade standup-turné Work In Progress har spelat för fulla hus. Work in Progress är en brittisk företeelse som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arenaturné från scen. 

Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje föreställning skriver han på nytt material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre så ger det publiken en insikt i hur en föreställning växer fram och tar form.

Magnus Betnér går på scenen ca 20:00.

Se Henrik Nyblom på Park 57 den 15 oktober

Henrik Nyblom är humorgeniet som är känt från Instagram har på väldigt kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt. Henrik har varit aktuell i sommar med Sommarstandup med Magnus Betnér och Carl Stanley!

Nyblom har synts i alla nya Släng dig i brunnen och gjort succé med sin egna föreställning OKLAR i hela Sverige!

Henrik går på scenen ca klockan 19:30