fbpx

Latitud-golfen 2021

Latitudgolfen 2021 är avgjord.

Själva golftävlingen ägde rum lördagen 3 juli och var en tvåmanna-scramble med poängbogey

 Även i år gavs det ut dubbla poäng, på hål 5 och 7, och max antal var självklart 57. Läs mer om resultaten på: oskarshamnsgk.se 

 Vilken härlig dag vi fick i lördags (3 juli) när Latitud 57-golfen avgjordes på Oskarshamns Golfklubb.

 Längsta strået drog paret Anna Ericsson och Anders Blomqvist. De kom in på lysande 56 poäng i denna tvåmanna-scramble. Det var tätt i toppen, nästan hälften av alla startande lag hamnade inom 6 poäng. Hela resultatlistan hittar du på antingen Oskarshamns GK eller på mingolf.se.

 Banan bjöd upp till bra spel tack vare sin fina kondition, något som vinnarparet påtalade i sitt tacktal senare under kvällen på prisutdelningen på Badholmens restaurang.

 Det var inte bara golftävlingen som skulle prisas på kvällen, deltagarna hade flera tävlingar i tävlingen så att säga. Längsta drive på hål 18 vanns av Fredrik Blomberg, närmast hål på hål 11 vanns av Lars-Olof Sand. Vi på Brädholmen Event hade även satt ihop en frågetävling som spelarna fick lösa under rundan och den vanns av Frida och Jimmy Hammarberg samt Simon Ådvall och Ture Häll.

 På hål 3 hade spelarna även möjligheten att vinna ett extra pris om de hamnade närmare än fyra meter från flaggan. Detta lyckades Hans Karlsson-Johannesson, Daniel Ringbom och Carl Johansson med.

 Avslutningsvis fick alla spelarna göra upp i en puttnings-tävling vilken slutade oavgjort mellan hela tio spelare som belönades med varsin Jubileumsbok från Latitud 57.

 Priserna i övrigt bestod av biljetter till såväl Park 57:s julshower som festivalbiljetter till Latitud 57 år 2022.

 

 Vi hoppas att vi ses på golfklubben nästa år!

Brädholmen Event